Saksalaista laatua

TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy edustaa Euroopan suurinta perävaunukeskusta saksalaista Wörmannia Suomessa. Wörmannilla on tarjolla yli 2000 erilaista perävaunumallia kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin! Tarjonta kattaa mittatilaustyönä tehdystä erikoismallista perussarjatuotantovaunuihin.

Vahva perheyhtiö

Wörmann GmbH on yli 50 vuotta toiminut perheyhtiö. Wörmannin pääpaikka sijaitsee Etelä-Saksassa Baijerissa Herbersthausenin kaupungissa. Täällä yhtiöllä on jättimäinen perävaunukeskus, jossa on yli 50.000 neliön näyttelyalueella noin 2000 uutta ja 500 käytettyä vaunua. Työntekijöitä on yli 200 eri tehtävissä. Wörmannin vahvuuksia ovat työn korkea laatu, laadukkaat raaka-aineet, hyvä suunnittelu ja pitkälle automatisoidut tuotantolinjat. Näiden ja sarjatuotannon avulla hinnat on saatu kuitenkin erittäin kilpailukykyisiksi. Wörmannin jälleenmyyjiä onkin Saksan lisäksi ympäri Keski-ja Etelä-Eurooppaa.

Valtaisa valikoima vaunuja ja erilaisia peräkärryjä

Wörmannin valikoimiin kuuluu todellakin yli 2000 erilaista vaunumallia. Tarjolla on kevytperävaunuja, raskaita kuljetusvaunuja, kippaavia vaunuja, autonkuljetustrailereita, veneenkuljetustrailereita, hevostenkuljetusvaunuja, moottoripyörien kuljetustrailereita, isoja umpiperäkärryjä mitä erilaisimpiin kuljetuksiin, wc-vaunuja jne… Tori- ja tapahtumaelinkeinon kannalta ehkä tärkeimpiä ovat kylmäkuljetusvaunut sekä lukuisat erilaiset myynti- ja esittelyvaunut. Wörmannin erikoisuus ovat ns. tyhjät vaunut, jotka ovat todella edullisia. Lisävarusteita voi valita mielensä mukaan yli 700-sivuisesta katalogista.

Erityisen suosituiksi ovat osoittautuneet Wörmannin kylmäkuljetusvaunut, umpiperäkärryt sekä erilaiset myynti- ja esittelyvaunut, joita löytyy useimmiten suoraan varastosta tai Harjavallan myyntinäyttelystämme.

TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy

TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy on jo ennestään Suomen johtava asiantuntija mobiileissa myyntijärjestelmissä myyden mm. Borco-Höhnsin myyntiautoja- ja vaunuja, Lambertin erikoismyyntivaunuja sekä Nopsa-pikatelttoja. TMK on myös Suomen suurin tapahtumajärjestäjä vastaten vuosittain lähes 100 suuresta suomalaisesta yleisötapahtumasta.

Kotisivujamme ovat mm:

www.markkina.net
www.eurooppamarkkinat.fi
www.borco.info
www.teltat.fi
www.grillikeskus.fi

Suosituimmat mallimme

Myyntivaunut

Lue lisää

Umpiperävaunut

Lue lisää

Kylmä- ja pakkasvaunut

Lue lisää

Esittelyperävaunut

Lue lisää

Rakentajille, kiinteistönhuoltoon, pienkonekuljetuksiin

Yksiakseliset kevytperävaunut

Lue lisää

Teliperävaunut

Lue lisää

Erikoisperävaunut pitkille esineille

Lue lisää

Container -perävaunut

Lue lisää

Kippaavat perävaunut

Lue lisää

Perävaunut koneiden kuljetukseen

Lue lisää

Kallistuvat perävaunut koneiden kuljetukseen

Lue lisää

Hissiperävaunut

Lue lisää

Autojen, veneiden ja moottoripyörien kuljetukseen

Autonkuljetusvaunut

Lue lisää

Kuljetusvaunut moottoripyörille

Lue lisää

Venetrailerit

Lue lisää

Erikoisvaunut joka lähtöön

Eläintenkuljetusvaunut

Lue lisää

Koirienkuljetusvaunut

Lue lisää

Saniteettivaunut

Lue lisää

Astianpesuvaunut

Lue lisää

Työmaiden taukotilat ja siirrettävät toimistot

Lue lisää

Majoitusvaunut

Lue lisää

Hevoskuljetusvaunut

Lue lisää

Raskaankaluston vaunut

Lue lisää

Esiintymisvaunut

Lue lisää

Messuvaunut

Lue lisää